MD Group

MASTERS IN FIRE & SAFETY

Missie & Visie

MD Group bekleedt een toppositie op de Belgische markt van fire & safety waarbij MD grote bedrijven, kmo’s en particulieren alle mogelijke theoretische en praktische brand- en veiligheidsopleidingen aanbiedt gebruik makend van mobiele en vaste infrastructuur.

MD Group is gecertificeerd Qfor en VCA en is erkend door de kmo portefeuille als dienstverlener voor opleidingen.

Onze interne en externe waarden:

 • Transparantie:
  Eerlijke en doorzichtige communicatie met de stakeholders en medewerkers teneinde een duurzame relatie te ontwikkelen die voor alle partijen positief is.
 • Vertrouwen:
  Wederzijds vertrouwen. Bij MD zetten we ons allemaal in voor duurzame groei. We krijgen daarvoor de middelen en het vertrouwen van ons bedrijf, en de ruimte om initiatief te nemen. In ons werk stellen we het belang van ons bedrijf voorop met respect voor fundamentele principes en voor elkaar.
 • Open Dialoog:
  Bij MD willen we luisteren met een open houding, proactief communiceren en respectvol feedback geven. Alleen zo kunnen mensen zich ten volle ontplooien.
 • Passie:
  Gedrevenheid en enthousiasme geven je als medewerker energie. Passie, betrokkenheid en fierheid maken dat je elke dag het beste van jezelf kan geven. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs.

 

In 1997 werd het bedrijf opgericht onder de naam MD FIREPROTECTION & TRAINING met tot doel het opleiden van personen inzake brandbestrijding, om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen (K.B. van 27 Maart 1998 afdeling 3 Artikel 17) en dit ter plekke bij de klant.
Aangezien de wetgeving vuur in openlucht niet meer toestond, werd al snel overgegaan naar opleidingen in een speciaal ingerichte trailer, onze unit FT1 zag het levenslicht.
Het bedrijf heeft sindsdien niet stilgestaan.
Het trailerpark werd verder uitgebouwd en bestaat intussen uit 4 verschillende Units. Dit om een uitgebreider en meer gediversifieerd aanbod aan opleidingen te kunnen aanbieden.
Door het opstarten van verschillende nevenactiviteiten werd ook overgegaan naar een naamsverandering: "MD GROUP"

Intussen beschikt MD GROUP over volgende divisie:

MOBILE DEMONSTRATION FIRETRAINING: FT1, FT2, FT3, FT4 en flash -over unit

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

klik hier om ons te contacteren