MD Group

MASTERS IN FIRE & SAFETY

Algemeen

Technisch onderhoud van adembeschermingstoestellen

Uw veiligheid primeert!
Mits correct gebruik en onderhoud bieden adembeschermingsmiddelen u de gepaste bescherming van de luchtwegen tijdens het uitvoeren van uw arbeid. Inhalatie van stofdeeltjes of toxische dampen en gassen vormen op korte en/of lange termijn een ernstig gezondheidsrisico.

Het is dan ook uiterst belangrijk uw uitrusting steeds in optimale staat te behouden. Telkens na gebruik en minstens eenmaal per jaar moet een volledig onderhoud uitgevoerd worden om de veiligheid van uw uitrusting te garanderen. Een correct onderhoud gebeurt in verschillende stappen. Onderdelen worden vervangen volgens de voorschriften van de fabrikant of wanneer deze beschadigd blijken te zijn. 

Bij elk adembeschermingstoestel hoort een testlabel waardoor u steeds kan zien of uw uitrusting beschikbaar is voor veilig gebruik.

MD GROUP biedt steeds een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Onze technici zijn gecertificeerd voor het specialistisch onderhoud van zowel toestellen van Dräger als van MSA. Het labo is specifiek uitgerust om de testen in de meest optimale omstandigheden uit te voeren.

Voor meer informatie en prijzen contacteer ons op 03 646 69 09 of info@mdgroup.be